Cao Zorgvervoer En Taxi

Published Dec 11, 22
5 min read

Table of Contents


Taxi Leidschendam

[...] 30 aug Tegen een man die als taxichauffeur een zwakbegaafde klant zou hebben verkracht, is door [...] 27 mei Een taxichauffeur heeft maandagochtend op de A16 bij Rotterdam zijn taxi aan de kant [...] 18 sep In de onderhandelingen voor een nieuw kabinet wordt serieus gesproken over het verhogen van [...] 24 okt Munckhof heeft de aanbesteding voor Regiotaxi Noordoost-Brabant gewonnen.

[...] 30 aug Volgens minster Wopke Hoekstra van Financiën is het geen probleem om als taxiondernemer je [...] 25 jul In het Oost-Vlaamse Aalteren is in de nacht van dinsdag op woensdag een touringcar [.. - avan taxi.] 14 feb Steeds meer taxiondernemers klopten de laatste jaren voor hun taxiverzekering aan bij de Vereende, [...] 26 jul Ook op Europees gebied is de touringcar de meeste veilige vorm voor personenvervoer over [...] 13 feb De gemeenten Montfoort, Nieuwegein, Lopik en IJsselstein besteden voor een periode van tenminste drie [...] 24 dec In Amsterdam is afgelopen weekend een taxichauffeur aangehouden voor rijden onder invloed, het bezit [...] 30 apr Taxi Expo vindt dit jaar plaats op donderdag 10 oktober 2019 in Expo Houten (avan taxi). Taxi Duffel.

155 taxi’s onverzekerd. Dat is ongeveer 3 procent van het [...] 11 okt De Inspectie Leefomgeving en Tranport (ILT) heeft vorige week bij een uitgebreide oprolactie in [...] 08 jun Waymo wil zijn zelfrijdende taxi’s ook in Europa laten rijden. Dat heeft directeur John [...] 18 jan Het is door steeds meer taxischades al veel lastiger geworden om een taxi betaalbaar [...] 30 okt De negen gemeenten in de Stedendriehoek zouden er goed aan doen om een punt [ - avan taxi...] 01 aug Het dagelijkse vervoer van zo’n 7. avan taxi.

[...] 22 nov Cem Laçin houdt zich namens de SP in de Tweede Kamer onder meer bezig [...] 11 jul Uitstootvrij doelgroepenvervoer komt in de praktijk nog niet heel veel voor. Dit komt vooral [...] 24 okt Hoe ga je als werkgever om met kwesties die draaien om arbeidsrecht? KNV-jurist Patrick [...] 04 okt Staatssecretaris Stientje van Veldhoven kondigde onlangs aan gemeenten te gaan helpen met het aanpakken [...] 27 mrt Taxi Geerets De Leeuw rust zijn nieuwe rolstoelbussen voortaan uit met apparaten die het [...] 07 sep Nederlandse taxichauffeurs houden vaker een deur open voor hun klanten en helpen vaker met [...] 10 sep Het leerlingenvervoer onder de vlag van Plus, OV is over de hele linie een stuk [. - avan taxi..] 31 okt Het Openbaar Ministerie heeft een taakstraf van 240 uur en rijontzegging geëist tegen een [...] 21 jan Uber verhoogt per direct de minimumleeftijd voor chauffeurs die via het platform willen rijden [...] 04 okt Korte taxiritten worden in Amsterdam volop geweigerd.[...] 10 okt Personenvervoerder Citax kent een rijke historie. Al in 1933 sierde een vijftal Citroën Rosalie [...] 25 jan Het Friese Schuil Personenvervoer is failliet verklaard. het bedrijf had te kampen met teruglopende [...] 22 jun De politie heeft een man uit Hengelo aangehouden die wordt verdacht van de mishandeling [... avan taxi.] 02 jul In Beek en Donk heeft een taxichauffeur zijn voertuig per ongeluk in een slootje [...] 06 sep De eerste editie van het Seminar Busveiligheid zal plaatsvinden op donderdag 11 oktober in [ - avan taxi...] 22 nov Het aantal kilometers dat pashouders met een Valys-taxi kunnen reizen, wordt tijdelijk verhoogd.

In Leeuwarden [...] 10 jul De zoektocht naar nieuwe klanten heeft voor Taxi Centrale Eltax uit Leiden geresulteerd in [.. - avan taxi.] 17 jul In Tilburg is sinds kort het plaatselijke taxikeurmerk voor de opstapmarkt van kracht. Tijdens [...] 14 sep Vervoerders Witteveen en Willemsen-de Koning vinden niet dat de problemen met het leerlingenvervoer van [...] 14 jan In Den Bosch werd afgelopen weekend spontaan gestaakt door de plaatselijke taxibranche.

Taxi Barneveld

Er zijn [...] 11 feb Taxichauffeurs uit Rotterdam en Amsterdam willen op dinsdag 19 februari demonstreren op het Malieveld [...] 02 okt Een taxichauffeur die afgelopen weekend in het nieuws kwam doordat hij bij een ruzie [...] 22 mei Een man die als taxichauffeur aan de slag wilde, kreeg volgens de rechter terecht [...] 25 mrt Voor een nieuwe spelshow over gebruiken en gewoontes in Nederland wordt onder meer een [...] 13 mei Het wmo-vervoer in Den Haag gaat per 1 juni verder onder de nieuwe naam [...] 14 jan In Amsterdam is een 24-jarige fietster om het leven gekomen bij een aanrijding met [...] 30 jul Wie tijdens een rit met een Uber-taxichauffeur te maken krijgt met discriminatie, kan dat [...] 29 jun Taxibedrijven proberen soms extra vergoedingen af te dwingen als vervoersvolumes anders uitpakken dan in [...] 28 nov Ongeveer vijftig taxi-chauffeurs die het wmo-vervoer in Midden-Groningen verzorgen, leggen aanstaande vrijdag het werk [...] 14 aug Een waarschuwingsbrief van de Inspectiedienst Leefomgeving en Transport (ILT) deed de aanwezigheid van snorders [...] 01 nov Steeds vaker proberen mensen tot in hoger beroep om een Verklaring Omtrent Gedrag te [...] 12 feb Veilig Verkeer Nederland is van start gegaan met het trainen van Uberchauffeurs op het [...] 31 okt Op papier hebben gemeenten weliswaar mooie plannen voor luchtkwaliteit en milieu, maar in de [...] 10 jul Taxichauffeurs gaan tijdens de Nijmeegse Vierdaagseweek fooien en donaties inzamelen voor de verbouwing van [...] 16 jan In Assen is het laatste woord over de taxistandplaats bij het treinstation nog niet [...] 11 okt De Inspectie Leefomgeving en Tranport (ILT) heeft vorige week bij een uitgebreide oprolactie in [...] 28 nov Mobility as a Service (avan taxi).Dat 06 jun In Tilburg zijn donderdag de eerste gemeentelijke keurmerken uitgereikt aan taxichauffeurs die in de [...] 05 sep De 44-jarige taxichauffeur die afgelopen weekend dood in zijn huis te Amsterdam werd aangetroffen, [...] 21 jun Een taxibedrijf dat formeel in Groot-Brittannië was gevestigd maar alleen in Nederland actief was, [...] 21 nov Kort nadat Bovo Tours uitstel van betaling kreeg, is het touringcarbedrijf uit Roelofarendsveen failliet [...] 04 apr Een taxichauffeur raakte zijn vergunning kwijt omdat hij bij meerdere incidenten betrokken was - avan taxi.

Onderdelen

VanGilsAutomotive is één van de grootste spelers op de markt van gebruikte Auto onderdelen.

Navigation

Home

Latest Posts

Verzekering Auto Export

Published Mar 09, 23
6 min read

Auto Kopen Voor Export

Published Mar 08, 23
8 min read

Auto Verkopen Op Curacao

Published Feb 18, 23
10 min read